Stichting strijd tegen Parkinson houdt Boeren Bingo bij Stoer bij de boer

VLATHERMOND – Zaterdag 30 juni 2018 houdt de stichting Strijd tegen Parkinson een boeren Bingo bij Stoer bij de Boer in Valthermond. De stichting heeft als doel: ” het financieel ondersteunen van onderzoek naar- en begeleiding rondom de ziekte Parkinson”.

De boeren bingo bij Stoer bij de Boer Noorderdiep 592 in Valthermond zal zowel in de aankleding als de prijzen in het boerenthema zijn. Stoer bij de Boer is als locatie dan ook zeer geschikt voor deze avond. Vanaf 19.00 uur bent uw welkom en mocht u in het thema mee willen doen kom dan gekleed als boer of boerin. De organisatie geeft 1 kaart voor de superronde aan de meest originele boer of boerin.

Om 19:30 gaan we beginnen met de bingo waarbij we op 6 kaartjes meer dan 10 rondes spelen. U kunt zich opgeven via de website: www.stichtingstrijdtegenparkinson.nl

Kaartverkoop op de avond zelf is ook mogelijk.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.