Wandelen werkt in Bourtange

Foto: Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

BOURTANGE – Op woensdagochtend 20 juni organiseert wandelcoach Eltjo Glazenburg een mooie zomerse wandeling in Bourtange. Er geldt een maximum aan 40 wandelaars! De inschrijving gaat open op donderdag 31 mei om 18.00 uur.

De koffie staat vanaf 09.00 uur klaar bij Restaurant ’s Lands Huys, Marktplein 2
9545 PH Bourtange. We wandelen door en rond Bourtange. We lopen over het Soldatendijkje, langs de grens met Abeltjeshuis en de grenspalen. Door de velden lopen we langs de Pallart naar de Natte Horizon. Van daaruit lopen we door de vesting terug naar ’s Lands Huys. De wandeling is 7,0km lang!

De wandeling kost €1,00. Alle consumpties zijn voor eigen rekening.

Opgave voor de wandeling is verplicht, want bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend afgemeld via de mail en ook Restaurant ’s Lands Huys wil graag het aantal wandelaars weten: info@uwwandelcoach.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.