Politie zoekt getuigen van inbraak en dumpen asbest

Foto: Bundespolizei

BUNDE, WEENER – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in Bunde en het dumpen van asbest in Weener.

Tussen zaterdag 18.00 uur en zondag 10.30 uur is ingebroken bij een gebouw waar materiaal ligt opgeslagen van de SV Wymeer-Boen aan de Sportplatzstraße in Bunde. De toegangsdeur van het gebouw werd met geweld opengebroken. Zover bekend werd alleen de sleutel van een tractor weggenomen.

Vrijdag troffen voorbijgangers om 12.00 uur in de berm van de Swartwolder Dwarsdeep in Weener drie witte plastic zakken met asbest en bouwafval aan. De politie is op zoek naar de persoon die de rommel daar gedumpt heeft.

Getuigen van beide zaken worden verzocht contact op te nemen met de politie in Weener.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.