Oldambt vraagt inwoners om advies bij zoektocht nieuwe burgemeester

Foto: Gemeente Oldambt

OLDAMBT – Gemeente Oldambt gaat op zoek naar een nieuwe burgemeester. Dat is geen gemakkelijke taak, want de in april overleden burgemeester Pieter Smit laat warme herinneringen na.

Locoburgemeester Laura Broekhuizen loodste Oldambt door de moeilijke periode na het overlijden van Pieter. Sinds vorige week is Rika Pot de waarnemend burgemeester van Oldambt. Zij blijft ongeveer een half jaar en in die periode zoekt de gemeente met grote zorgvuldigheid naar dé nieuwe burgemeester.

De gemeente Oldambt vindt het belangrijk om te horen welke wensen de inwoners hebben voor de nieuwe burgemeester. Daarom vragen ze alle Oldambtsters hun mening te geven. Dit kan via een speciale enquête die vanaf vandaag open staat: Direct naar de vragenlijst.

Reageren kan tot en met 9 juli.

Inwoners van de gemeente Oldambt die het lastig vinden om de vragenlijst digitaal in te vullen kunnen bij de receptie van het gemeentehuis in Winschoten een vragenlijst invullen.  De vragenlijst kan ook op papier aangevraagd worden via telefoonnummer (0597) 48 20 00.

In de vacaturetekst voor de nieuwe burgemeester wordt een apart hoofdstuk opgenomen met wat de inwoners belangrijk vinden.

Ingezonden door gemeente Oldambt

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.