Ook tweede dag Rozenfestival groot succes!

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – Ook vandaag, de tweede dag van het Rozenfestival in het rosarium in Winschoten, was een groot succes.

Zon, bloemen en planten, kraampjes met allerlei leuke dingen, muziek, poëzie, kinderfestijn en een foodplein zorgden er ook vandaag voor dat deze tweede editie van het Rozenfestival een groot succes was.

Ook vandaag kwamen veel belangstellenden een kijkje nemen. Er werd geluisterd naar de vele gedichten die door lokale dichters werden voorgedragen, kinderen vermaakten zich in de bungee-trampoline of op de opblaasbare survivalbaan en werden geschminkt, er kon een partijtje worden gedamd, in de vele kraampjes werden bloemen, planten en tuingerelateerde spullen aangeboden, de zon scheen en de rozen bloeiden. Voor het grote podium stonden bankjes, stropakken en stoeltjes, zodat die mensen die niet in het gras wilden liggen comfortabel van de vele optredens konden genieten. Dit al of niet onder het genot van een warme hap, ijs of een drankje uit een van de foodtrucks.

Er waren optredens van: Kira Dekker, Los Cascos, Alloway en de twee deelnemers aan de Voice of Holland: Pieter van der Zweep en Ronald Klungel met zijn twee gitaristen. De presentator van vandaag was Martin Zemering.

Foto’s: Jos Hensens, Klik HIER voor meer foto’s

Klik HIER voor foto’s van Catharina Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.