Brandjes in Vlagtwedde en Beerta

Foto: Politie Drenthe (archieffoto)

VLAGTWEDDE, BEERTA – De brandweer heeft kleine brandjes geblust in Vlagtwedde en Beerta.

Gistermiddag werd de brandweer van Vlagtwedde om kwart over vier gealarmeerd voor een woningbrand aan de Wilmerskamp. Ook de brandweer van Bellingwolde werd opgeroepen. Hun hulp was echter niet meer nodig. Toen de brandweer van Vlagtwedde arriveerde was er niemand meer in de woning. Een vergeten pannetje op het vuur was de boosdoener. De brandweer had de situatie snel onder controle en heeft vervolgens de woning geventileerd. Stichting Salvage werd gebeld voor de verdere afhandeling van de schade.

Vannacht om half vier heeft de brandweer van Finsterwolde en Winschoten in een woning aan de Parallelweg in Beerta een klein brandje geblust. Er is een persoon ter controle overgedragen aan het ambulance personeel. Ook in Beerta werd de woning geventileerd en Salvage ingeseind voor de verdere afhandeling.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.