Vitaal, Sociaal, Natuur en Cultureel Ommetje door Bad Nieuweschans

Foto:Catharina Glazenburg

BAD NIEUWESCHANS – Wandelcoach Eltjo Glazenburg organiseert donderdagAVOND 19 juli een Vitaal, Sociaal, Natuur en Cultureel Ommetje door Bad Nieuweschans. Er geldt een maximum van 30 wandelaars!

We vertrekken om 19.00 uur vanuit De Akkerschans, Bunderweg 14, 9693 BS Bad Nieuweschans. We wandelen door een deel van de oude vesting naar het bos Houwingaham en over het verdronken dorp Houwingaham. Bij Booneschans duiken we het natuurgebied van Hamdijk in. Terug bij Booneschans wandelen we langs het Boelo Tijdens kanaal terug.

Onderweg hebben we bij een bankje een rustpauze. U moet voor onderweg zelf uw drinken meenemen. De wandeling heeft een lengte van 10 km en neemt 2,5 uur in beslag.

Voor en na afloop van de wandeling is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken. De wandeling kost €2,50. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Opgave voor de wandeling is verplicht, want bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de middag afgemeld via de mail en ook De Akkerschans wil graag het aantal wandelaars weten: info@uwwandelcoach.nl of 06-1502 7999.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.