Zwemschool Henny de Groot schenkt dagkaarten aan cliënten Voedselbank

Foto: Henny de Groot

VLAGTWEDDE – Henny de Groot heeft voor alle voedselbank gezinnen in Westerwolde twee dagkaarten voor het subtropische zwembad van Parc Emslandermeer beschikbaar gesteld.

In samenwerking met Zwemschool Henny de Groot mogen de voedselbanken Vlagtwedde en de Wijnstok in Sellingen aan hun cliënten twee gezinsdagkaarten weggeven. Deze dagkaarten ontvangen ze bij het ophalen van hun voedselpakket. De dagkaarten zijn voor het subtropische zwembad van Parc Emslandermeer.

Zwemschool Henny de Groot is inmiddels een begrip in Westerwolde en de wijde regio. Naast het toezicht houden worden er ook lessen gegeven in het subtropische zwembad van Parc Emslandermeer en in de openluchtbaden De Barkhoorn, Moekesgat en De Horsten in Sellingen, Ter Apel en Musselkanaal. Haar team bestaat uit totaal 16 personen. Naast de reguliere zwemlessen verzorgen zij ook: Privéles, Ouder en Kind, Aquajoggen, Fifty Fit, Therapie zwemmen en Vriend en Vijand.

De kans is groot dat deze vrijkaartenactie dit jaar ook in oktober wordt herhaald.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.