Motorrijder komt om het leven bij ongeval Emmen (Update)

EMMEN – Bij een ongeval op de N34 bij Emmen is vrijdagavond een motorrijder om het leven gekomen.

Een motorrijder is vrijdagavond om het leven gekomen op de N34 bij Emmen. Het ongeluk gebeurde tussen de afslagen Emmen-Centrum en Emmen-Zuid. Bij dit ongeval waren twee personenauto’s en een motor betrokken.

Naar verluidt reed een van de auto’s vanuit de richting Dalen op de verkeerde weghelft. De motorrijder, die uit tegengestelde richting kwam, moest voor de auto uitwijken en botste vervolgens frontaal op de andere auto.

Er waren meerdere hulpdiensten aanwezig, waaronder de traumahelikopter. De bestuurder van de motor kwam bij de aanrijding om het leven. Een persoon die achter op de motor zat is met onbekende verwondingen naar het UMCG gebracht.

De weg is enige tijd afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid. De politie verricht onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

Update

Het dodelijke slachtoffer is een 64 jarige man uit Emmen. Een 63 jarige vrouw , eveneens uit Emmen, is ernstig gewond.

Info en beelden: Van Oost media

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.