Wie helpt de politie een zware mishandeling op te lossen?

Foto: Freepik

STADSKANAAL – De politie is op zoek naar de daders van een zware mishandeling in de nacht van zaterdag op zondag 1 juli in Stadskanaal.

Die nacht werd op de Turfweg rond de klok van vier uur een 21-jarige inwoner van Ter Apel door vier jongemannen afgetuigd. Hij werd volop in het gezicht gestompt en volgens getuigen ook tegen zijn hoofd geschopt toen hij op de grond lag. Het slachtoffer hield onder meer een gebroken kaak aan het geweld over.

De 21-jarige was aan het stappen in discotheek Fox en ging op zoek naar een kameraad die naar buiten was gegaan. Hij vond hem op de Turfweg waar de kameraad werd getreiterd en uitgedaagd door een groep jongemannen. Toen de 21-jarige tussenbeide wilde komen werd hij het mikpunt. De kameraad die te hulp schoot kreeg ook klappen.

Volgens getuigen waren de daders getinte personen die in een rode Toyota wegreden, mogelijk van het type Yaris. Het viertal is vermoedelijk ook in de discotheek geweest.

De recherche is een onderzoek begonnen. Alle hulp daarbij is van harte welkom. Je kunt de politie bereiken via 0900-8844 (recherche politiebureau Winschoten) en je kunt ook het Meldformulier op politie.nl invullen. Mocht je anoniem willen blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem tel. 0800-7000.

Bron: Politie Westerwolde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.