Weektoernooi TC Nieuwe Pekela Open

Foto: TC Nieuwe Pekela

NIEUWE PEKELA – Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 juli 2018 organiseert Tennisclub Nieuwe Pekela de derde editie van het TC Nieuwe Pekela Open. Een open weektoernooi voor tennissers vanaf 15 jaar uit de hele regio.

Dit jaar nemen 128 spelers deel! Het toernooi zorgt voor veel reuring en gezelligheid op het tennispark in Nieuwe Pekela en wordt volledig georganiseerd door de inzet van vrijwilligers.

De wedstrijden zijn onderverdeeld in de speelsterktecategorieën 5 tot en met 8 en in de rubrieken dames enkel, heren enkel, heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. Op werkdagen beginnen de eerste wedstrijden om 17.30 uur, in het (finale)weekend om 09.00 uur. Op zondag 29 juli worden de finalewedstrijden gespeeld. Het volledige speelschema is te vinden op www.toernooi.nl.

U bent van harte uitgenodigd bij TC Nieuwe Pekela, Beukenlaan 16 om sfeer te proeven en leuke wedstrijden te zien!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.