Brand legt duplexwoning in de as

WesterwoldeActueel.nl

WINSCHOTEN – Vanmorgen vroeg heeft brand gewoed in een duplexwoning aan de Sleedoornweg in Winschoten.

De brandweer van Winschoten werd vanmorgen om 4.40 uur gealarmeerd voor een brand in een duplexwoning aan de Sleedoornweg. Mede omdat men nog vermoedde dat er nog mensen binnen waren werden meerdere voertuigen ingezet. Gelukkig had iedereen het pand veilig kunnen verlaten. Ook in de naastgelegen woningen was niemand meer aanwezig

Het betrof een uitslaande brand die redelijk snel onder controle was. Het tweede blusvoertuig hoefde niet te worden ingezet. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen woningen. De schade is groot. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.