Al € 3.500,- ingezameld voor Stichting Steunfonds UMCG

Foto: Frans Stegeman

BAD NIEUWESCHANS – Onder een stralende zon hebben bezoekers aan de markt en het piratenfeest zondag genoten van de muziek van tal van artiesten en de variatie aan kramen die deze keer op een compacte markt geplaatst waren.

Op het plein bij Tuil Logistics waren optredens van onder andere Bennie Hulshof, Robin Alberts, Jack Storm, Christo, Okko en Astrid Hopman. De Selena’s waren de “huisband” deze middag. Later op de middag verzorgde Minqo ook nog een optreden als Elvis.

Aan het eind van de middag overhandigde Zwier Koetje een cheque van € 3.500,00 aan Bolke Teunissen van Stichting Steunfonds UMCG. Dit bedrag wordt nog hoger door toezeggingen die zondagmiddag zowel door particulieren als bedrijven zijn gedaan. Zo heeft bijvoorbeeld de Visspecialist toegezegd de inhoud van de fooienpot te doneren.

Zwier heeft dit jaar op tal van markten gestaan met een kraam om loten te verkopen en allerlei acties georganiseerd voor deze stichting van het UMCG om een financiële bijdrage te kunnen leveren voor onderzoek naar kanker en in dit geval specifiek voor kinderen. De heer Teunissen was dan ook bijzonder verrast met deze mooie ondersteuning.

Ingezonden door Zwier Koetje
Foto: Frans Stegeman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.