Brandweer ontruimt parkeergarage en supermarkt ’t Rond (Update)

Foto: Gert-Jan Glazenburg (archieffoto)

WINSCHOTEN – De brandweer heeft vanmorgen de parkeergarage bij winkelcentrum ’t Rond ontruimd.

Om tien voor tien werd de brandweer vanmorgen gealarmeerd voor een vreemde lucht bij parkeergarage ’t Rond in Winschoten. De parkeergarage en supermarkt Lidl zijn uit voorzorg ontruimd. Er wordt in de garage een gaslucht geroken. De meters van de brandweer hebben nog geen gas waargenomen.

Update 10.40 uur.
De brandweer heeft de bron van de gaslucht gevonden: het is een auto. Ze gaan kijken of ze de lekkage op een veilige manier kunnen stoppen. Gevaar voor ophoping van gas is er in de garage niet omdat deze bovengronds en aan alle zijden open is. De supermarkt is weer open.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.