Orgelconcert Jan-Menno Schmidt in Magnuskerk Bellingwolde

Foto: Catharina Glazenburg

BELLINGWOLDE – Op zondag 12 augustus om 16.00 uur geeft Jan-Menno Schmidt een orgelconcert in de Magnuskerk in Bellingwolde.

Jan-Menno Schmidt is een jonge, enthousiaste Duitse organist. Hij is opgegroeid in het Duitse Jemgum, maar tegenwoordig woonachtig in Munchen. Orgelspelen is zijn passie! Jan-Menno Schmidt studeerde kerkmuziek aan de Hochschule für Kunst in Bremen.

Het eerste gedeelte van het concert bestaat uit gevarieerde muziekstukken van Buxtehude, Wahlter, Bruhns, Böhm. In het 2e deel van het concert komen onder andere Karg-Elert met “ Lobet den Herren” en moderne stukken van Andreas Willscher aan bod!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.