Zomers Ommetje: wandeling in Midwolda

Foto: Jan Doornkamp

MIDWOLDA – In navolging op de succesvolle voorgaande Ommetjes wordt op donderdagAVOND 16 augustus een Ommetje door Midwolda georganiseerd, waarbij aandacht voor natuur, cultuur, gezelligheid en fitheid belangrijke aspecten zijn.

Deze keer vertrekken we om 19.00 uur vanuit de Camping de Bouwte, Hoofdweg 20A, 9681AH Midwolda, http://www.campingdebouwte.nl/nl/. Samen met uw wandelcoach Eltjo Glazenburg verkent u de omgeving van Midwolda. We wandelen over de camping naar het zuiden. Hier wandelen we door het Midwolderbos, kijken uit op het in aanbouw zijnde toeristisch De Toekomst en langs de Midwolderplan en het Oldambt meer. Daarna door het Midwolderbos naar de Ennemaborgh en langs de Hoofdweg (boerderij Bovn Woater) naar de Camping de Bouwte.

De wandeling heeft een lengte van 9 km en neemt 2 uur in beslag. Voor de wandeling is er gelegenheid om met elkaar, op eigen kosten, een kopje koffie of thee te drinken.

Deelname aan de wandeling kost €2,50 en opgave is verplicht.

Maximaal 40 wandelaars. De aanmelding gaat open op donderdag 9 augustus om 18.00 uur.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Uw wandelcoach: Eltjo Glazenburg, info@uwwandelcoach.nl of 06-15 02 79 99.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.