Broers verrast door brand in hun appartement

Foto: Catharina Glazenburg

HEEDE – Vanmorgen is brand uitgebroken in een appartement aan de straat genaamd Am Kindergarten in Heede.

Vanmorgen zijn om half zeven twee broers van 41 en 42 jaar ruw uit hun slaap gewekt door brand in hun appartement bij een boerenbedrijf aan de Am Kindergarten in Heede. In de woonkamer waren meerdere computers in brand gevlogen. Het vuur breidde zich uit naar een fauteuil. Hierbij kwam veel rook vrij.

De broers probeerden tevergeefs het vuur te doven. Ze raakten daarbij lichtgewond. De toegesnelde brandweer van Heede had het vuur snel onder controle en wist zo te voorkomen dat de vlammen zich naar andere delen van het appartement uitbreidden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.