Poes fopt brandweer in Stadskanaal

Foto: MJD Media

STADSKANAAL – Vanmiddag is de brandweer van Stadskanaal gefopt door een poes.

Vanmiddag werd de brandweer van Stadskanaal opgeroepen voor een dier in problemen aan de Spreeuwenhof in Stadskanaal. Er bleek een kat op het dak te zitten. Na 24 uur was het dier nog niet naar beneden gekomen. De brandweer besloot het dak op te gaan om het dier naar beneden te halen.

Terwijl de brandweerman omhoog klom begon de kat steeds zenuwachtiger heen en weer te lopen. Toen de brandweerman bijna boven was besloot de kat dat het genoeg was en koos het hazenpad. Mispoes dus, voor de brandweer in Stadskanaal.

Info en foto: Marc Dol MJD Media
Ook foto’s gemaakt door Brian en een buurtbewoonster, ingezonden door Ronny

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.