Voorbereidingen Lustrumeditie Middeleeuws Winschoten in volle gang

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – De voorbereidingen voor Middeleeuws Winschoten zijn in volle gang.

Het Stadspark in Winschoten wordt weer gereed gemaakt voor Middeleeuws Winschoten. Het evenement, dat wordt georganiseerd door Zweep Events, vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats.

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus kunnen de bezoekers een stap in het verleden doen en zich helemaal in de Middeleeuwen wanen. Het Stadspark in Winschoten is dan gevuld met een middeleeuws- & fantasy markt, verschillende kampementen, re-enactors, optredens die door het hele park plaatsvinden, verschillende demonstraties, muziek, attracties en workshops.

Middeleeuws Winschoten biedt een groot aanbod aan entertainment voor jong en oud, met artiesten, re-enactors, en muzikanten uit heel Europa. Enkele namen: The Dolmen, Sassenachs, The Highland Sell Outs, Vikingschip Jom, Dutch European Steampunk Convention, het Sperwernest, het Vuurgilde, Harmony Glen, Pyrolysis, Jannes de goochelaar, Schminkteam Atalanta, Harmony Glen, Exercitie peloton Bourtange, De Pirates, De Onofficiële Grim Reaper en Comes Vagantes. Het programma wordt nog continu aangevuld. Zweep Events gaat daar mee door tot de laatste dag! Klik HIER voor het programma.

De openingstijden zijn als volgt:
Vrijdag van 12.00 tot 00.00
Zaterdag van 10.00 tot 00.00
Zondag van 10.00 – 19.00

Voor meer informatie klik HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.