Onbekenden draaien wielmoeren van diverse auto’s los

Foto: Politie Leer

ASCHENDORF, LINGEN, DÖRPEN – Bij diverse auto’s zijn wielmoeren losgedraaid.

De afgelopen week zijn bij diverse auto’s wielmoeren losgedraaid. Zo ook in Aschendorf. Tussen donderdag- en vrijdagmiddag werden daar de moeren van het voorwiel van een Skoda, die geparkeerd stond aan de Helmingstraße, losgedraaid. De bestuurster merkte dit toen zij vanaf een erf wegreed.

In Lingen werden aan een straat genaamd “Am Mühlenbach” de moeren van een wiel van een VW Touran losgedraaid. Ook eerder deze week was dat bij andere auto’s in Lingen het geval.

Ook aan de Nordlandallee in Dörpen was het raak. Daar werden de wielmoeren van een Fiat losgedraaid. De eigenaar ging naar een garage omdat hij een raar geluid bij zijn auto hoorde. Daar kwam men er al snel achter wat de oorzaak van het vreemde geluid was.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.