Geslaagde 30e editie Monnikentoernooi Ter Apel

Foto: Johan de Boer

TER APEL – De 30e editie van het Monnikentoernooi van de Ter Apeler Tennisclub (TATC) zit er weer op. En wat hebben we een fantastische week gehad. Zo’n 111 spelers hadden zich ingeschreven voor dit toernooi.

Het jaarlijkse toernooi begon op maandag 3 september en zondag 9 september werd het toernooi traditioneel afgesloten met de prijsuitreiking door oude, wijze monniken. De leden van TATC en verenigingen uit de regio hebben om de eer gestreden. Er werd in de categorieën 5, 6, 7 en 8 in de damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel gespeeld. Hierbij willen wij alle deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en sponsoren bedanken die dit toernooi wederom tot een enorm succes hebben weten te maken! We kunnen weer terugkijken naar een wederom geslaagd toernooi met veel gezelligheid en sportiviteit. De uitslagen waren als volgt:

Categorie 5

Damesdubbel 5: 1e Irene Drenth-Reining en Jacqueline Heikens, 2e L. de Boer-Volders en Inez Bruns-Wesseling, 3e Esmee Giroldi en Ellen Ufkes en 4e Janneke Klok en Door Zijlstra.

Herendubbel 5: 1e Erik van der Laan en Gert-Jan Verhoog, 2e Marcel Boes en Jordy Kremer en

3e Ingmar van Dam en Rudi Luchjenbroers.

Categorie 6

Damesdubbel 6: 1e Vanessa Dries-Jansen en Meike Volders, 2e Door Zijlstra en Yvonne Zijlstra-Bults, 3e Marjolein Jonker en Marije Lake en 4e Bertina Steenbergen en Ria Westerman-Dik.

Herendubbel 6: 1e Henk Kip en Gerard Koerts, 2e Marcel Dries en Niels Haring, 3e Edwin Koster en

I. Niekamp en 4e Sven Klahsen en Guus Veninga.

Gemengd dubbel 6: 1e I. Niekamp en Lija Stel, 2e Niels Lake en Marije Lake, 3e/4e Sven Klahsen en Ellen Smit en 3e/4e Remmelt Jan Drent en Vanessa Dries-Jansen.

Categorie 7

Damesdubbel 7: 1e Linda Bolscher en Greetje Wesseling, 2e Geertruida Smits-Kayser en Gina Tjakkes en 3e/4e Jolanda Harms en Angélique Nieland.

Herendubbel 7: 1e Albert de Boer en Gerwin Bruns, 2e Bert Manning en Jonny Twickler,

3e Jos Hemmen en Erwin Suvee en 4e Arjan Mensies en Mark Oving.

Gemengd dubbel 7: 1e Erwin Suvee en Evelien Dusink, 2e Guus Veninga en Dineke Boxem-Spriensma en 3e/4e Harm Sijpkes en Ryan de Vries.

Categorie 8

Damesdubbel 8: 1e Erna Bulle en Ina Weinans en 2e Caroline Buwalda en Janet Nieman-De Boer.

Herendubbel 8: 1e Mark Oving en Herman Stevens en 2e Rob Beecroft en Bert Suk.

Gemengd dubbel 8: 1e Erik Heller en Ammerens Trip, 2e Luc Gerdes en Karina Schlimback
en 3e Wim Renooij en Sina Bulle.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.