Succesvol seniorenvoetbal in Westerwolde

Foto: Tedo Swarts

WESTERWOLDE – Sinds kort is er weer zaterdagvoetbal voor senioren in Westerwolde.

Westerwolde had een aantal jaren geleden nog zaterdagvoetbal voor senioren. Door het teruglopende ledenaantal werd toen besloten om dit op te heffen. Vorig jaar besloot een aantal vrienden van de gezamenlijke verenigingen Veelerveen en Westerwolde om toch weer te proberen een zaterdagteam op te richten.

Vele telefoontjes over en weer, besprekingen en vergaderingen volgden. Gezamenlijk werd besloten om weer te starten met een zaterdagteam onder de naam ST ( samenwerkingsteam) Veelerveen / Westerwolde.

Ze hebben er nu twee bekerwedstrijden op zitten en deze alle twee gewonnen. Zaterdag moet het team naar Mussel 2 voor de beker. De eerstvolgende competitie wedstrijd is op 22 september tegen SC Scheemda in Vlagtwedde. De thuiswedstrijden worden gespeeld om 16:00.

In de donkere dagen zal er gespeeld worden in Vlagtwedde op sportpark “De Barlage “ en als het weer het toe laat en langer licht wordt in Veelerveen. Het samenwerkingsteam is ingedeeld in de 6e klasse Q:

Damacota 3

Onstwedderboys 3

SC Scheemda 3

Sellingen 2

SJS 6

VVS 3

Westerlee 2

WVV 3

ZNC 2

ST Veelerveen /Westerwolde 2

Hieronder nog foto`s van de bekerwedstrijd ST Veelerveen/Westerwolde 2 – Seta 5-0.

Tekst en foto’s: Tedo Swarts

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.