Wandelen door het Metbroekbos en Ellersinghuizerveld

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Op woensdagochtend 19 september organiseert wandelcoach Eltjo Glazenburg een mooie najaarswandeling vanaf de van Bommelhoeve. Er geldt een maximum van 40 wandelaars!

De koffie staat vanaf 09.00 uur klaar bij Herberg de van Bommelhoeve, Winselweg 5, 9541 VL Vlagtwedde. (Herberg de van Bommelhoeve ligt ongeveer 1,5 km buiten Vlagtwedde, in Ellersinghuizen. Neem de N976 richting Sellingen en
ga rechts richting Harpel (Harpelerweg). De volgende weg rechts is de Winselweg. De laatste 100 meter van uw reis gaat over deze prima te berijden onverharde weg.)

Herberg de van Bommelhoeve is ook deelnemer aan Westerwolde Rijgt:
https://westerwolde.groningen.nl/zien-doen-beleven/westerwolde-rijgt-2.

We wandelen door het Metbroekbos en Ellersinghuizerveld. Bij terugkomst kunt u wederom genieten van een kopje koffie/thee/soep/appelgebak, wel voor eigen rekening.

Op verzoek van vele wandelaars wordt er bij elk Ommetje steeds een ander onderdeel van de wandeltechniek geoefend. De wandeling is 7,0 km lang! Aangezien de grond in het Metbroekbos erg drassig kan zijn, worden waterdichte schoenen van harte aanbevolen.

De wandeling kost €1,00. Alle consumpties zijn voor eigen rekening.

Opgave wandeling is verplicht, want bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend afgemeld via de mail en ook Herberg de van Bommelhoeve wil graag het aantal wandelaars weten: info@uwwandelcoach.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.