SJO ASVB-Wedde presenteert zich aan het publiek

Foto: Bé Eelsing

WEDDE – Voor de start van de nieuwe voetbalcompetitie was er vrijdagavond een presentatieavond van alle jeugdteams van de SJO ASVB/Wedde. Onder luid applaus zijn op deze avond alle jeugdspelers, teams, leiders, coaches en scheidsrechters die meedoen aan het nieuwe voetbalseizoen voorgesteld aan de aanwezige ouders en het publiek.

Na de officiële voorstelronde hebben de teams deelgenomen aan verschillende spel- en trainingsoefeningen onder begeleiding van een aantal spelers en trainers van ASVB en vv Wedde en konden de spelers penalty’s schieten op de keeper van Wedde 1.

De aanwezige ouders konden op deze avond, onder het genot van een hapje en drankje, bijpraten met elkaar en met de bestuursleden van de SJO ASVB/Wedde.

Ingezonden

Foto’s: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.