Afscheid met een lach en een traan van Fever Radio

Foto: Tedo Swarts

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanavond werd met een lach en een traan afscheid genomen van Fever Radio.

Vorige week werd nog een feestje gevierd in verband met de 200ste uitzending van Fever Radio. Vandaag werd met een lach en een traan afscheid genomen van het programma. Tussen zeven en negen uur vanavond was uitzending nummer 201. Dit was tevens de laatste uitzending van Fever Radio, met Dennis Wieringa en Christiaan de Jonge op RTV Westerwolde.

Dennis en Christiaan gaan niet weg als vrijwilligers bij RTV Westerwolde. Ze houden de deur open om na een time out weer een programma te maken. Nu eerst even alles laten bezinken. De jongens hadden het er moeilijk mee; 4 jaar lang maakten ze Fever Radio met veel plezier.

Voorzitter Rien de Heer onderbrak kort het programma om de jongens te bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Ze kregen een dikke knuffel, een bos bloemen en een cadeau van het bestuur van RTV Westerwolde.

Foto’s en tekst: Tedo Swarts

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.