Vrienden voor altijd van Ronald en Aisha is de Hollandse Nieuwe voor komende week

Foto ingezonden door Ronald en Aïsha

STUDIO RTV WESTERWOLDE – De Dag van morgen is van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur te beluisteren op G1 ( RTV Go en RTV Westerwolde ). De presentatie is voorlopig in handen van: Martin Franken, Oscar Bolsenbroek en Tedo Swarts. Maandag presenteert Martin Franken, dinsdag Tedo Swarts, woensdag Oscar Bolsenbroek, donderdag Tedo Swarts en Vrijdag Oscar Bolsenbroek. Iedere week kiezen zij een Hollandse nieuwe.

De Hollandse Nieuwe is vanaf maandag te beluisteren bij G1 in de Dag van morgen, maar al vanaf zaterdagmiddag 29-09-2018 is de videoclip te zien op kanaal 40 van Ziggo bij RTV Go.

De Hollandse nieuwe van deze week zijn : Ronald en Aisha – Vrienden voor altijd

Het duo Ronald &a Aïsha uit Oude Pekela brengen voor de zevende keer in vier jaar weer een eigen geschreven single uit: ‘Vrienden voor Altijd’.

Deze keer is er weer gekozen voor het Nederlandstalige repertoire maar dan met een typisch rock karakter. Ongeveer vier jaar geleden begon dit duo samen liedjes te schrijven en uit te brengen. Aïsha was toen nog maar 11 jaar.

Het begon met ‘7 Lange Maanden’, een lied dat veel gedraaid werd in het piratencircuit. Daarna volgden nog meer eigen geschreven songs. Daarnaast heeft het duo diverse covers in ‘hun’ eigen jasje gegoten, waaronder in 2017 een pianoversie van John Fogerty’s ‘Have you ever seen the rain’ en ‘Eenzaamheid’ (Een cover van Koos Alberts uit 1988).

Tevens behaalden ze de tweede prijs bij de Koos Alberts Awards in het begin van 2017 in Uitgeest met het nummer ‘Als je alles weet’ van André Hazes.

De gloednieuwe single ‘Vrienden voor Altijd’, met gitaarwerk van Jan de Vrieze uit Emmen, is opgenomen in de studio van Martin Sterken.

Meer informatie Meer informatie is te vinden op www.ronaldenaisha.nl, Instagram, YouTube en Facebook

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.