Wandelaars “Strunen om Weende” met natuurfotograaf en gids Meijco van Velzen

Foto ingezonden door Jolanda Freitag

SMEERLING, WESTERWOLDE – Vrijdag ging natuurfotograaf en gids Meijco van Velzen met een groep wandelaars “Strunen om Weende”.

Samen met Meijco van Velzen ging een groep wandelaars gisteren “Strunen om Weende”.  De start was op de parkeerplaats bij Gasterij Natuurlijk Smeerling. Onderweg kregen de deelnemers informatie over de natuur en de historie van Westerwolde. De wandeling was ruim 13 kilometer lang.

Onderweg genoot men van een lunch bij Gasterij Smeerling.

Op zaterdag 3 november wordt door “Wedde Broest”een wandeling georganiseerd met als gids Meijco van Velzen. Deze 7 kilometer lange wandeling start om 14.30 uur bij dorpshuis De Voortgang in Wedde. Opgave voor 1 november door een mail te sturen naar loopwest@planet.nl

Klik voor meer informatie HIER om naar de Facebookpagina van Meijco van Velzen te gaan en HIER voor zijn blog.

Foto’s: Jolanda Freitag

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.