Hondensport Vereniging de Monden organiseert Nederlandse kampioenschappen Speuren

Foto: Freepik

NIEUW WEERDINGE – Hondensport Vereniging de Monden, heeft de eer om dit jaar het NK Speuren voor alle hondenrassen te organiseren.

Het Nederlands Kampioenschap Speuren voor alle rassen is een jaarlijks terugkerend evenement. Aan dit kampioenschap nemen de twaalf combinaties (hond+geleider) deel, die in het afgelopen jaar het hoogste gemiddelde hebben gescoord op het onderdeel Speuren.

De kampioenschappen vinden plaats op zaterdag 1 en zondag 2 december. Er zal worden gespeurd op menselijke geur, in de prachtige weilanden en akkers rondom Nieuw-Weerdinge. Elke deelnemende combinatie zal op beide dagen één spoor uitwerken.
Keurmeesters van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied dhr. T. Hop en dhr C. Jaspers zijn deze dagen aanwezig om met hun eerlijke en professionele oordeel het speuren te beoordelen. De winnaar mag zich na afloop Nederlands Kampioen Speuren 2019 noemen.

Wij verheugen ons erop u te mogen ontvangen op deze dagen om te laten zien hoe interessant de hondensport is en om de deelnemende koppels te volgen tijdens deze enerverende wedstrijd.

Kijk HIER voor meer informatie.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.