Bericht voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties werkzaam in de gemeente Pekela

Foto: Jacob Musch

GEMEENTE PEKELA – U kunt zich aanmelden voor de Pekelder Vrijwilligersprijs 2018!

Ook dit jaar wordt tijdens het bedankbuffet voor vrijwilligers weer een prijs uitgereikt aan een vrijwilliger en een organisatie die zich inzet binnen de gemeente Pekela. De 2 prijzen, van elk €500,-, worden beschikbaar gesteld door de gemeente Pekela om al haar vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in de samenleving.
Vorig jaar wonnen mevrouw Korte voor haar jarenlange inzet bij de collecte van het KWF en MFC dorpshuis de Riggel in Boven Pekela de prijs van €500,-

Kent u een of bent u een vrijwilliger en wilt u iemand, uzelf of een organisatie aanmelden voor deze prijs, dan kunt u dat mailen met motivatie voor 11 november naar: pekeldervrijwilligersprijs@gmail.com.

Als mailen niet lukt, kunt u uw motivatie ook richten per post aan: Annemiek Bakker, stichting de Badde, Meidoornlaan 88 9663 EG Nieuwe Pekela.
Voor vragen kunt u bellen met 0597-645000 (vragen naar Annemiek Bakker) Let op, deze prijs wordt alleen uitgereikt aan vrijwilligers en organisaties werkzaam in de gemeente Pekela!

Uit alle aanmeldingen zal door een jury bepaald worden welke vrijwilliger en welke organisatie met de prijzen naar huis gaan tijdens het Bedankbuffet, meer informatie over het buffet ontvangt u zo spoedig mogelijk.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.