Ontdek meer is het thema van de Doe-dagen in Nieuw-Buinen

Foto ingezonden door Geert Smit

NIEUW BUINEN – Ontdek meer is het thema van de Doe-dagen in de herfstvakantie in Nieuw-Buinen!

Ook dit jaar organiseert de Baptisten Gemeente van Nieuw-Buinen in de herfstvakantie voor kinderen in de basisschoolleeftijd weer de “Doe-Dagen”. Deze dagen werden de voorgaande jaren steeds door veel kinderen bezocht.

In het bedrijfspand aan de Industrieweg 2 in Nieuw-Buinen, “De Werkplaats”, zal het weer druk zijn met kinderen die knutselen, verven, als echte kok een traktatie maken, op de springkussen, samen zingen en voor elkaar optreden.

Het thema is dit keer “Ontdek meer”.
Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend (23, 24 en 25 okt.) zal het, onder de enthousiaste begeleiding van een groot team, weer helemaal los gaan. En dat alles om de liefde van God te kunnen laten zien aan de jongeren.

Vanaf 9.30 uur is elke dag de inloop en om 12.00 uur kunnen de kinderen gehaald worden. Voor ouders die even willen rondkijken, is er alle gelegenheid en ook nog een kop koffie.

Op donderdag worden de ouders een half uurtje later verwacht, dan gaan de kinderen tussen de middag samen eten, wat dat zal worden is nog een verrassing. Daarna kunnen de ouders, en natuurlijk de opa’s en oma’s, en andere belangstellenden zien en horen wat de voorgaande dagen is gemaakt en geleerd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.