Rob Dijk, dierenarts in Vlagtwedde, te gast in programma Bedrijf Uitgelicht

Foto: Jan Glazenburg

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanavond is Rob Dijk, dierenarts in Vlagtwedde, te gast bij het programma: Bedrijf Uitgelicht.

Vanavond hebben Rob Dijk, dierenarts in Vlagtwedde, als gast in het programma Bedrijf Uitgelicht. Wilt u weten wat Rob van dokter Pol vindt, luister dan vanavond tussen 18.00 en 19.00 uur naar het programma Bedrijf Uitgelicht.

Vorige week hadden we Annemieke Jansen van Dierenasiel Ter Marse uit Stadskanaal en Ton Reidsma chauffeur op de dierenambulance. Het asiel bestaat al 50 jaar. In 2002 is Annemieke daar begonnen en is nu bedrijfsleider.

Ton komt uit de omgeving van Amsterdam en heeft daar ook op een dierenambulance gereden. Hij rijdt nu sinds 4 jaar in deze omgeving.

Het belangrijkste van het gesprek was dat men de dieren moet laten chippen, zodat ze gemakkelijker met hun baasjes herenigd kunnen worden, mochten ze weggelopen zijn. Het asiel heeft 6 parttimers en veel vrijwilligers. Ze kunnen best nog wat mensen gebruiken. De vrijwilligers moeten wel van dieren houden maar niet adoreren.

Presentatie: Willy Tiekstra

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.