Waardering Vrijwilligers Voetbalvereniging FC Ter Apel ‘96

Foto: Rzijn

TER APEL – Vrijwilligers Voetbalvereniging FC Ter Apel ‘96 ontvingen de Vrijwilligerswaardering van Stichting Rzijn.

Tijdens de ouderavond van de vereniging op 8 oktober jl. waarbij de vrijwilligers van de club (vaak ouders) aanwezig zijn, werd iedereen verrast met een lekker gebakje bij de koffie. Daarnaast ontvingen de vrijwilligers een oorkonde met het “Vrijwilligers Oké-Keurmerk” dat wordt uitgereikt door het Servicepunt Vrijwilligerswerk. Om de vrijwillige inzet van al die mensen die de voetbalvereniging een warm hart toedragen extra te belonen ontvingen zij bovendien een bedrag van 200 euro om samen iets leuks mee te doen.

De oudste, tevens langst actieve vrijwilliger, beheert ruim 40 jaar met veel enthousiasme de kantine. De vereniging is altijd op zoek naar nieuwe mensen die zich betrokken voelen en zich in willen zetten voor een goed draaiende organisatie. Zo hoopt de groep klusjesvrijwilligers, die actief is rondom het veld en het gebouw, nieuwe vrijwilligers te verwelkomen. Daarnaast zijn (aspirant) grensrechters en scheidsrechters, coaches, trainers, activiteitenvrijwilligers etc. van harte welkom.
Dus draagt u de vereniging een warm hart toe? Laat het weten en doe mee!

De Vrijwilligerswaardering wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Westerwolde en uitgevoerd door het Servicepunt Vrijwilligerswerk van Stichting Rzijn.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.