..

Wedde verliest thuis van Gasselternijveen

Foto: Jacob Musch
Foto: Jacob Musch

WEDDE – De v.v. Wedde heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Gasselternijveen met 1-2 verloren.

Bij rust stond het nog 0-0, maar in de tweede helft kwamen de gasten op een verdiende 0-2 voorsprong. Jasper Reininga scoorde vervolgens nog voor de Weddenaren nadat een speler van Gasselternijveen met rood van het veld was gestuurd.

Het is de eerste nederlaag voor Wedde, dat vorig jaar nog in de vijfde klasse speelde maar promoveerde en nu aan een prima start in de vierde klasse bezig is. “Volgende week maar weer beter” was dan ook een veelgehoorde zin in het Wedde-kamp. Dan gaat Wedde naar de uitwedstrijd tegen Smilde ’94.

Foto’s: Jacob Musch. Klik hier voor meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.