Verlichte Boerderijen in Oldambt

Foto: Catharina Glazenburg

GEMEENTE OLDAMBT – PR-Commissie LTO Noord afdeling Oldambt en omstreken heeft een verlichte boerderijenroute Oldambt e.o.samengesteld. Dit is een autoroute van ongeveer 55 km door het Oldambt. Op deze route worden interessante objecten in de schijnwerpers gezet.

De verlichte boerderijenroute Oldambt e.o. is een autoroute van ongeveer 55 km door het Oldambt. Op drie aaneengesloten avonden, namelijk op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november 2018. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november kan deze route ’s avonds tussen 17.00 uur en 22.00 uur worden verreden, op zondag 25 november van 17.00 uur tot 21.00 uur. Deelname is gratis.

Op deze route worden 71 interessante objecten in de schijnwerpers gezet. Medio juli 2018 zijn bedrijven en bewoners langs de route benaderd om hieraan deel te nemen. Ook zijn er bedrijven benaderd om hun deuren te openen tijdens de route en hun bedrijfsactiviteiten toe te lichten.

De route is te rijden vanuit de startpunten: Alfing BV, Wartumerweg 12 in Termunterzijl en Vliegveld Oostwold. Het is een eenrichtings route waarbij de nummer op de online kaart en in het routeboekje leidend zijn voor de richting.

Klik HIER voor de route en verdere bijzonderheden.

Bron: https://lichtrouteoldambt.nl/

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.