Aanleg glasvezel Kopstukken

Foto: Andries Schoo

KOPSTUKKEN – Op dit moment worden de kabels voor internet over glasvezel aangelegd in Kopstukken.

Vorige week voerden de wethouders Goziena Brongers van de gemeente Stadskanaal en Bart Huizing van de gemeente Westerwolde een speedtest uit bij de familie Wubs in Onstwedde. Hierdoor kregen ze inzicht in de snelheid van het internet over glasvezel.

De komende maanden worden ook andere aangemelde adressen in de buitengebieden aangesloten op het glasvezelnetwerk en kunnen bewoners gebruik maken van de door hen gewenste diensten. Op dit moment is men bezig de kabels aan te leggen in Kopstukken.

Naar verwachting hebben al deze adressen in het eerste kwartaal van 2019 de beschikking over glasvezel.

Foto’s: Andries Schoo

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.