Anita van Dijk is te gast in Aquarius

Foto: Bé Eelsing

Studio RTV Westerwolde –  Vanavond in het programma Aquarius is Anita van Dijk te gast. We gaan het hebben over hynotherapie. Anita: “Het is mijn missie om iedereen te helpen ervaren dat je als mens goed genoeg bent onder alle omstandigheden en zo overtollige ballast los te kunnen laten op welk gebied dan ook.

Het bewuste en onbewuste weer met elkaar laten communiceren zoals het bedoeld is in volledige harmonie en vrede in jezelf. En de rust weer ervaren in je leven. Met hypnose kom je zo op een mooi pad terecht die iedereen kan ervaren”.
Is onder hypnose gaan dan niet gevaarlijk? Ben ik me bewust wat er gebeurt als ik onder hypnose ben? Is het niet allemaal hocus pocus? De antwoorden op, onder andere deze vragen hoort u vanavond. Wilt u meer informatie bezoek dan de website van Anita: https://www.hypnose-praktijk.nl/…/…/over-ons/anita-van-dijk/

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.