Dag van de Trekpaarden op 15 december in Sellingen

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Staatsbosbeheer organiseert op 15 december samen met de Stichting de Menacademie voor de tiende keer de Dag van de Trekpaarden.

Op 15 december wordt weer de Dag van de Trekpaarden georganiseerd. Ervaren combinaties kunnen aan het werk in het bos. Voor de minder ervaren boomslepers is er een clinic. Verder organiseert de Stichting die dag het Noordelijk Kampioenschap Boomslepen.

Locatie: Breedwisch Sellingen. (Via de Lammerweg in Sellingen richting de Rijsdammerweg, aan het einde rechts naar de Bovendiepsterweg. Doorrijden tot de aangegeven parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels route paaltjes naar de locatie geleid.

Zaterdag 15 december van 10.00 uur tot 16.00 uur

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.