Vermiste Daniëlle uit Vriescheloo in trein bij Hoogezand aangetroffen

Foto: Catharina Glazenburg

HOOGEZAND, VRIESCHELOO – De 16 jarige Danielle Brigitta Neuféglise is terecht.

Danielle verbleef in een instelling in Arnhem. Danielle verdween op 26 oktober in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem, waar ze met een begeleider aan het winkelen was.

Haar ouders, die in 2016 verhuisden van Zoetermeer naar Vriescheloo, deden diverse oproepen in de media. Dit in de hoop dat hun dochter of iemand die haar had gezien zou reageren. Vandaag hebben vrijwilligers van Search and Rescue Friesland (SAR) flyers uitgedeeld op onder anderen de stations in Groningen, Veendam en Winschoten. Of deze actie heeft bijgedragen tot het vinden van Danielle is niet bekend. Naar verluidt werd zij vanmiddag samen met een vriendin in de trein bij Hoogezand aangetroffen. Waar zij de afgelopen weken is geweest en hoe het met haar gaat is niet bekend gemaakt.

In september werd het 16 jarig meisje ook al vermist. Zij zou toen na een bezoek aan haar moeder in Vriescheloo terugkeren naar Arnhem, maar werd voor het laatst gezien op het station in Groningen. Op camerabeelden was te zien dat ze met twee jongens wegging. Het meisje werd een paar dagen later in goede gezondheid in Stadskanaal aangetroffen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.