Vrijwilligers gezocht om hondje uit te laten

Foto: Freepik

VLAGTWEDDE – Ina Kruize zoekt vrijwilligers die in Vlagtwedde een hondje van een dementerende mevrouw willen uitlaten.

In een woonzorgcentrum in Vlagtwedde wonen een dementerende vrouw en haar dwergpoedeltje van 12 jaar oud. Deze mevrouw kan zelf niet meer goed voor haar hondje zorgen. Om te voorkomen dat hondje en bazinnetje van elkaar gescheiden worden is Ina Kruize bezig een klein team van vrijwilligers samen te stellen die bij toerbeurt tegen een kleine vergoeding met het hondje gaat wandelen.

Heb je affiniteit met een dementerende dame en wil je tegen een kleine vergoeding met haar 12 jarige dwergpoedel wandelen neem dan contact op met Ina. Zij gaat eerst samen met jou bij de desbetreffende mevrouw langs om kennis te maken.

Ina Kruize
Hoofdweg 17
9678 PE westerlee
06-28027000
I.kruize56@gmail.com
Ina’s Walk Out

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.