Kerstmarkten Bourtange in de Top 10 kerstmarkten in de Benelux 2018

Foto: Bé Eelsing

BOURTANGE – Volgens een blog van Kaartje2go staan de kerstmarkten in Bourtange in de Top 10 van de kerstmarkten in de Benelux.

Kerstmarkten bezoeken is een van de leukste dingen om te doen in en rond december. Je bent samen met familie of vrienden in een stad die prachtig verlicht is, je eet de lekkerste dingen en de muziek brengt je helemaal in de kerststemming! Ben je op zoek naar een knusse, kleine kerstmarkt vol nostalgie of ga je graag naar een grote stad met verschillende kerstmarkten? In onze top 10 kerstmarkten 2018 van de Benelux vind je de leukste kerstmarkten van dit moment!

Een van de tien geselecteerden zijn de kerstmarkten in Bourtange. Kaartje2go schrijft op haar blog:
Een sfeervolle kerstmarkt in Noord-Nederland vind je in Bourtange! Dit historische vestingdorp in Groningen is in december overgoten met lichtjes. Op de pleinen en bastions vind je daarbij heel veel leuke kerstkraampjes met warme glühwein en lekker eten en ook worden hier heel veel leuke optredens gegeven. De sfeervolle setting maakt de gezelligheid helemaal af.

De kerstmarkt in Bourtange vindt plaats in het eerste, tweede en derde weekend van december. In 2018 op 1,2,8,9,15 en 16 december.

Kijk voor meer informatie op www.bourtange.nl.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.