Samenwerkingspartners tekenen voor duurzame N33 Midden

Foto: Google / Wikipedia

APPINGEDAM – De omgevingspartners van het project N33 Midden gaan er samen voor om met de N33 Midden één van de meest duurzame rijkswegen in Nederland aan te leggen. Maandag 19 november vindt de gezamenlijke ondertekening van de intentieverklaring plaats.

Fleur Gräper-Van Koolwijk (gedeputeerde van de provincie Groningen) en Erica Slump (hoofdingenieur-directeur bij Rijkswaterstaat Noord-Nederland) zetten op maandag 19 november samen met de acht andere ondertekenaars symbolisch een handtekening onder de intentieverklaring duurzaamheid voor de N33 Midden.

Duurzaamheid is vanaf de start een belangrijke ambitie van het project. Juist in deze provincie, waar de effecten van het gebruik van fossiele brandstoffen dagelijks merkbaar zijn, moeten we investeren in duurzaamheid. De samenwerkingspartners: provincie Groningen, Rijkswaterstaat, gemeente Midden-Groningen, gemeente Appingedam, gemeente Delfzijl, Groningen Seaports, Stichting BuildinG, Natuur en Milieufederatie Groningen, Groninger Energiekoepel (GrEK) en de New Energy Coalition, gaan dit voor de N33 Midden doen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.