Domper voor organisatie Verlichte boerderijenroute Oldambt: aggregaat gestolen

Foto: André Dümmer

OLDAMBT – PR-Commissie LTO Noord afdeling Oldambt en omstreken stelde dit weekend een verlichte boerderijenroute samen. Dit is een autoroute van ongeveer 55 km door het Oldambt. Er werden 71 interessante objecten in de schijnwerpers gezet.

De route werd door veel belangstellenden gereden en de reacties zijn enthousiast. Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers was het een zeer succesvol evenement. Helaas heeft de organisatie zaterdagavond ook te maken gehad met een diefstal van een van de gehuurde aggregaten. Deze werd zaterdagavond tussen 19.30 en 20.00 uur gestolen bij het Gele Dijkgat.

Deze aggregaat is met de bekende oranje Boels stickers beplakt en in een oranje kleur gespoten met een witte tank. Het is een kleine aggregaat die door 2 personen getild moet worden.

Was u getuige van deze diefstal, meld dit dan per email aan info@lichtrouteoldambt.nl of rechtstreeks aan de politie via 0900-8844. Mocht u foto’s hebben geef dan ook tijdstip van fotograferen door. De organisatie heeft aangifte gedaan.

Bron: FB Verlichte boerderijenroute Oldambt

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.