Kerstmarkt in de schuur van de Lindehoeve Vriescheloo

Foto: Jan Glazenburg

VRIESCHELOO – Op zaterdag 8 december wordt voor de tweede keer een kerstmarkt georganiseerd in de schuur bij de Lindehoeve in Vriescheloo.

Na het succes van vorig jaar wordt op zaterdag 8 december weer een kerstmarkt gehouden in de schuur bij de Lindehoeve in Vriescheloo.  Er komen meer dan 25 standhouders uit de hele regio. Ook is de Kerstman aanwezig. Kinderen kunnen worden geschminkt, er is een verloting en er worden kerstbomen verkocht.

Evenals vorig jaar is er voldoende te eten en te drinken en wordt de sfeer verhoogd door het gebruik van lichtjes en vuurkorven. Van 13.00 tot 19.00 uur zijn ook de Giezelbaarg Bloazers uit Veele van de partij. Daarnaast is er een kleine levendige kerststal en zullen de ezeltjes van Ger’s Ezelstal te bewonderen zijn.

De kerstmarkt is van 11.00 tot 19.00 uur bij de Lindehoeve, Dorpsstraat 108 Vriescheloo.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.