Loopclinic bij Runners Stadskanaal

Foto: Murosch fotografie

STADSKANAAL – Om je voor te bereiden op de Klap tot Klap loop kun je bij Runners Stadskanaal mee doen aan een loopclinic .

De eerste loopclinic wordt gehouden op zaterdag 15 december. De start is om 14.00 uur bij het Noorderpoort bij de atletiekbaan aan de Sportparklaan in Stadskanaal. Gedurende de clinics ervaar je hoe een professionele hardlooptraining verloopt en worden tops en tips gegeven over trainen en relevante hardloopzaken. Je word verantwoord begeleid in het trainen voor de Klap tot Klap Loop op Tweede Paasdag, 22 april. Zowel gevorderde als beginnende hardlopers zijn welkom.

Laagdrempelig in een gemoedelijke sfeer leren hardlopen dus.; de loopclinics waar elke deelnemer een winnaar is. Het gaat niet om de tijd, maar om met plezier en met elkaar de Klap tot Klap uit te lopen. Of je eerste bent of laatste, zoals Harm kruit van Runners Stadskanaal altijd zegt: “De meesten zitten er tussen in en de medaille is hetzelfde. Kom gewoon als het je wat lijkt en je krijgt geen spijt. Je bent altijd sneller als degene met een zak chips op de bank”.

Voor meer informatie kijk op de website van Runners Stadskanaal.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.