Jongen mishandeld in het uitgaansleven Veendam

Foto: Freepik

VEENDAM – In de nacht van zaterdag op zondag is een jongen door vijf personen belaagd toen hij bij een uitgaansgelegenheid in Veendam zijn fiets wou pakken. Hij werd geslagen, op de grond gegooid en tegen zijn hoofd geschopt. De dader is door een portier van de uitgaansgelegenheid in de kraag gevat, waarna de politie werd gebeld.

Afgelopen zondagochtend rond 03:00 uur kreeg de politie een melding van een ruzie tussen meerdere personen op het Prins Hendrikplein in Veendam. Een man die op de grond lag, zou tegen zijn hoofd zijn geschopt. Toen agenten daar aan kwamen was het slachtoffer inmiddels opgestaan en wilde toen geen aangifte doen. Ook gaf hij aan geen behandeling nodig te hebben van de ambulancedienst.

Ondanks dat het slachtoffer geen aangifte wilde doen is maandag in afstemming met het Openbaar Ministerie een verdachte, een 19-jarige man uit Groningen, aangehouden. Inmiddels is er ook aangifte gedaan door het slachtoffer. De beelden die zijn gemaakt en veelvuldig zijn gedeeld via social media zijn veilig gesteld.

De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het incident. Heeft u nog niet met de politie gesproken en heeft u informatie die ons kan helpen in het onderzoek, dan kunt u bellen met 0900-8844.

Bron: Politie Ommelanden Midden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.