Gerda & Terry West – Zomerliefde, is de Hollandse nieuwe voor komende week

Studio RTV Westerwolde – De Dag van morgen is van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur te beluisteren op G1 (RTV Go en RTV Westerwolde). De presentatie is voorlopig in handen van: Martin Franken, Oscar Bolsenbroek en Tedo Swarts. Iedere week kiezen zij een Hollandse nieuwe.
RTV G1 is een samenwerkingsverband van de lokale omroepen RTV GO! (Oldambt), RTV Westerwolde ( Vlagtwedde, Bellingwedde en Pekela ) en productiepartner SiB TV (Eemsmond). RTV G1, met een bereik van ‘Lauwerszee tot Dollard tou en van Drenthe tot aan ’t Wad’, is gelijktijdig te beluisteren via de bekende frequenties van de eigen lokale omroep.
De Hollandse Nieuwe is vanaf maandag te beluisteren bij G1 in de Dag van morgen, maar is al vanaf zaterdagmiddag 13:00 is de videoclip te zien op kanaal 40 van Ziggo bij onze collega`s van RTV Go.

De Hollandse nieuwe van week 49 zijn Gerda en Terry West – Zomerliefde
Gerda & Terry West melden zich terug met een heerlijke nieuwe single ‘Zomerliefde’. Op deze radiovriendelijke single kijkt het duo terug op de prachtige zomer die achter ons ligt. De tekst van ‘Zomerliefde’ werd geschreven door niemand minder dan Henny Thijssen en de single werd opgenomen in Terry’s eigen studio, die ook de productie voor zijn rekening nam. Eerder produceerde Terry West voor artiesten als Lucas & Gea, Doublon, Picobello, Harten10, Aukje Fijn, Henk Wijngaard, DuoNL, A3aan Drost e.v.a. en natuurlijk ook de eigen platen.
Voor meer info : http://www.terrywest.nl/

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.