Ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen met de december prijzen kalender Winkeliersvereniging Vlagtwedde

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Na het succes van vorig jaar heeft de Winkeliersvereniging Vlagtwedde ook nu weer een december prijzen kalender uitgegeven.

Ook dit jaar kunt u weer een gokje wagen door bij een van de deelnemende winkeliers in Vlagtwedde een december prijzen kalender te kopen. Deze kalender kost 4 euro. Van elke verkochte kalender gaat er 1 euro naar het Goede Doel: EHBO Vlagtwedde. De kalenders zijn tot 1 december te koop, maar op = op.

Hoe werkt het?:
Op de kalender staat een uniek lotnummer en 24 gesloten vakjes. Op elk vakje staat een nummer. Nummer 1 staat voor 1 december, nummer 2 voor 2 december, nummer 3 voor 3 december, enz.

Elke dag tegen 18.00 uur wordt een lotnummer getrokken. Dus als bijvoorbeeld lotnummer 824 wordt getrokken op 1 december, dan kan de eigenaar van dit lotnummer de prijs van vakje 1 komen ophalen bij de desbetreffende winkelier. Elk lotnummer kan slechts 1 keer één prijs winnen tot aan dag 23.

De trekking is ’s avonds live te volgen via de Facebookpagina van Winkeliersgroep Vlagtwedde. In de winkels van de deelnemende winkeliers komt een lijst te hangen met de getrokken lotnummers. Ook worden de nummers bekend gemaakt op www.westerwoldeactueel.nl Zo kan iedereen die geen Facebook heeft ook zien welk lotnummer gewonnen heeft.

MAAR LET OP:
Op 24 december (vakje 24) worden er echter drie lotnummers getrokken. Deze drie lotnummers winnen de hoofdprijzen van 500, 250 en 100 euro.

De kalenders zijn verkrijgbaar bij de volgende deelnemende winkeliers:

Jumbo Vlagtwedde | Drankenspeciaalzaak BijThijs | Frey Oogzorg | D.A. Drogisterij Westerwolde | CuBuZ Mode enzo | Primera Vlagtwedde | Van Hoorn dierenspeciaalzaak | Arjan Borgers Tweewielers | Bloemen en kadoboetiek Anne Fleur | Blokker en Top1 Toys Vlagtwedde | Bakkerij Frans | Kapsalon &Joy | Van Hoorn installaties

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.