De ladies van Blijham organiseren een Kerstballentocht

Foto: Biblionet

BLIJHAM – Op zaterdag 15 december organiseren de ladies van Blijham een Kerstballentocht. De start deze jeugdactiviteit vanaf sporthal De Stelling. Alle basisschoolkinderen zijn uitgenodigd. Je mag feestelijk komen in je mooiste kerstoutfit. Er wordt op meerdere momenten voor iets lekkers gezorgd.

Programma
Om 15.30 uur word je verwacht bij de sporthal en daarna start de speurtocht. Onder begeleiding van een volwassene lopen de groepjes richting het dorpshuis. Onderweg is er van alles te vinden.

Om 17.00 uur zijn alle ouders en belangstellenden uitgenodigd op het dorpsplein om de kerstboom te versieren en de lampjes te ontbranden. De kinderen krijgen bij Het Oude Wapen een broodje knakworst. Ook staat er voor iedereen gratis glühwein en warme chocolademelk klaar.

Inzamelen speelgoed
Niet voor alle kinderen is kerst vanzelfsprekend. Om de kerstgedachte uit te dragen mag elk kind één stuk speelgoed doneren. Er staat deze middag een grote verzamelton op het dorpsplein. De ladies zorgen ervoor dat het speelgoed vóór kerst geschonken wordt aan Voedselbank Zuid Oost Groningen.

Opgave
Je mag de kerstbal versieren die op de opgavestrook staat, print deze en knip hem uit. Je zou je eigen kerstwens er ook op kunnen zetten en vergeet vooral ook niet je naam te vermelden. Je kerstbal wordt gelamineerd zodat je hem in de kerstboom kunt hangen.
Lever de envelop met jouw kerstbal, de opgavestrook en het bedrag van €2,50 in bij Lisanne Wesselink aan de Achterste Rou 41 in Blijham. Dit is mogelijk tot 10 december 2018.

——————————————————————————————————

Opgavestrook kerstballentocht
Naam kind:
Leeftijd:
Telefoonnummer:
Bezwaar tegen publiceren foto’s Socialmedia: JA/ NEE

Opgave volwassen begeleider, bij voldoende opgave wordt er geloot.
Naam:
E-mail:

 

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.