Caylan Wering wint de Championsbelt tijdens de Kings Cup Judo in Drachten

Foto: Ronnie Grave

DRACHTEN – Gisteren werd het 2e Internationale Kings Cup Judotoernooi in Drachten georganiseerd door de Judo Kings uit Friesland. Dit toernooi heeft een iets andere opzet dan een gewoon judo toernooi. Elke winnaar van een leeftijds- en gewichtsklasse wint € 50,- en een Championsbelt. Voor het eerst was er dit jaar ook een 2e en 3e prijs te winnen.

Ook judoschool TRJ Oost Groningen was aanwezig met een klein aantal wedstrijdjudoka’s. Caylan Wering wist met overmacht kampioen in zijn leeftijds- en gewichtsklasse te worden en ging met een Championsbelt en het prijzengeld naar huis.
Brons was er voor: Mayra Wering, Milan Grave, Celeste Ebbinge, Amanda Lich, Alexander Christov en Luna Arends.

Een hele knappe prestatie gezien het sterke deelnemersveld, aldus coaches Esmee Vos en Job Grave.

Voor meer informatie, 3 gratis proeflessen en locaties kijk op judotanrenjutsu.nl en like de facebook pagina.

Ingezonden door Ronnie Grave

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.