Dollard College Bellingwolde houdt info-avond

Foto: C. Glazenburg

BELLINGWOLDE – Op 12 december a.s. om 19.00 uur organiseert Dollard College Bellingwolde een info-avond voor ouders en leerlingen uit groep 8 én groep 7.

Iedereen kan dan kennis komen maken met het Zweeds onderwijsmodel Kunskapsskolan. Een manier van leren waarbij leerlingen per vak op eigen niveau en in eigen tempo werken aan hun doelen. Ben je heel goed in een vak? Dan kun je ook makkelijk een niveau hoger werken.

Er is veel persoonlijke aandacht: bij de dagstart en –afsluiting is steeds een vaste coach betrokken om leerlingen te helpen bij het maken van de planning voor hun schoolwerk en thuiswerk. Dit toekomstgericht onderwijs bereid jongeren optimaal voor op hun vervolgonderwijs bij het maken van de juiste studie- en beroepskeuze.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.